Dubai Şehir Turu

1 Days

Genel Bakış

Dubai Şehir Turu, Dubai şehrinin eski karizmatik mekanları ile yeni yerlerini keşfetmenize imkan sağlayacaktır. Gezimiz Zabeel sarayının muhteşem görkemiyle başlayıp, Dubai şehir merkezindeki hareketli Dubai Alışveriş merkezinde sona erecektir.

Bu şehir turu size geçmişe götürecek, size Dubai’nin en etkilyeci manzaralarını sunacaktır. Ayrıca abra adıyla bilinen geleneksel tekneler ile Dubai körfezi boyunca abra yolculuğu yapacak ve inanılmaz deneyimlerin tadını çıkaracaksınız.

Dubai Şehir Turu Öne Çıkanlar

  • Dubai'nin ikonik modern manzaralarını ve tarihi mahallelerini birkaç saat içinde keşfedeceksiniz.
  • Zabeel Sarayı'nın ihtişamına hayret edeceksiniz. Yelken şeklindeki Burj Al Arab'a hayran kalabilirsiniz. Al Qasr'da durup ve türünün en büyüğü olan Dubai Frame'in ihtişamını yakalayacaksınız.
  • Geleneksel bir abra (tekne) yolculuğuyla zamansız Dubai Körfezi'ni gezeceksiniz ve Al Bastakiya Mahallesi'nin ilginç sokaklarında dolaşacaksınız.
  • Altın Çarşısı ve Baharat Çarşısı'nın kalabalık sokaklarında dolaşırken kendinizi Eski Dubai'nin coşkulu ortamlarına ve büyüleyici yerel kültürüne kaptırabilirsiniz.
  • İslam Sanatları Merkezi'nde sanatsal yönünüzü güçlendirebilir ve klasik Etihad Müzesi, görkemli Jumeirah Camii ve Pointe'de bir gezinin keyfini çıkarabilirsiniz.
  • Dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa'nın bitişiğindeki Dubai Mall'daki son durakla şehrin olağanüstü ve rekor kıran simge yapılarının keyfini çıkaracaksınız.
  • Gidiş-dönüş otel transferlerinin rahatlığını ve tur boyunca deneyimli bir rehberin hizmetlerine erişimin keyfini çıkaracaksınız.
  • Burj Khalifa, AYA Universe Dubai, Aquaventure Su Parkı, IMG Worlds of Adventure ve Dubai Dolphinarium'a giriş biletleriyle daha ilham verici atraksiyonlar veya eğlence dolu deneyimleri ekleyebilirsiniz. Ayrıca heyecan verici bir akşam çöl safarisine de katılabilirsiniz.

Güzergah

Şehir turunuza Zabeel sarayından geçerek başlayacağız. Burada durmayacaksınız ama yine de dış cephenin keyfini çıkarabilir ve geleneksel mimariyi görebilirsiniz.

Daha sonra Dubai çerçevesini geçerek Bastakiya'yı ve caddenin karşısındaki abra gezilerini ziyaret edeceksiniz.

Bir diğer durak ise Dubai sokaklarındaki Altın Çarşısı ve baharat çarşısı olacak.

Güzel Jumeirah Camii, çarpıcı mimarisiyle tanınan Dubai'nin en önemli simge yapılarından biridir. Aracınızın konforunda manzaraları izleyebilirsiniz.

Dinamik bir 21. yüzyıl müzesi olan Etihad Müzesi, ziyaretçilerine BAE'nin kuruluş öyküsü konusunda ilham vermeye odaklanıyor.

Bu büyüleyici merkez, eşsiz İslam Sanatları Merkezi'nin de yer aldığı, müze benzeri sergilerden oluşan geniş bir koleksiyona ev sahipliği yapmaktadır.

Güzel kıyı şeridinin tadını çıkarmak ve unutulmaz fotoğraflar çekmek için Jumeirah Plajı'nda kısa bir mola vereceğiz. Plaj, ikonik Burj Al Arab Hotel'in muhteşem manzarasını sunmaktadır; bu nedenle anı yakaladığınızdan emin olun

Atlantis, The Palm Hotel'e ilerleyeceğiz ve fotoğraf molası vereceğiz. Bu lüks otel, palmiye ağacı şeklindeki yapay bir ada olan Palm Jumeirah'ın ucunda yer almaktadır. Otelin mimarisi ve çevresi harika bir fotoğraf fırsatı sunmaktadır.

Dubai'nin en büyük ve en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan Mall of the Emirates'e doğru ilerleyeceğiz. Aynı zamanda ünlü Ski Dubai kapalı kayak merkezine de ev sahipliği yapan alışveriş merkezinin etkileyici cephesine hayran kalacaksınız.

Şehir turunuzu dünyanın en büyük alışveriş merkezi olan Dubai Mall'a doğru bir sürüşle sonlandıracağız. Yanından geçerken dünyanın en yüksek binası olan görkemli Burj Khalifa'yı ve muhteşem su gösterileri sunan Dubai Çeşmesi'ni göreceksiniz.

Dubai Şehir Turu Dahil ve Hariç Olanlar

Dubai Şehir Turuna Dahil Olanlar

  • Otelinizden Tur Kalkış Noktasına transfer
  • Zabeel Sarayı, Dubai Frame, Burj Al Arab, Atlantis, The Palm ve Point'te fotoğraf durakları
  • Bastakiya'yı ve eski evlerden birini ziyaret etmek.
  • Abra ile Dubai Körfezi boyunca yolculuk yapmak
  • Altın Çarşısı ve Baharat Çarşısı'nda ziyaret
  • Jumeirah Camii / Etihad Müzesi Arabayla Geçiş
  • İslam Sanatları Merkezi ziyareti

Dubai ŞehirTuru Hariç Olanlar

  • Tur boyunca tesisteki alışveriş, içki, yemek vb. harcamaların tamamı kişisel harcamalardır.

Otel Bilgileri

Bu tur günü birlik bir turdur. Kaldığınız otelden alınıp, aynı şekilde kaldığınız otele bırakılacaksınız.

S.S.S

Tur'a nereden katılacağız.

Kaldığınız otelden sizi alacağız.

Sorunuzu aşağıdaki form aracılığıyla gönderebilirsiniz.

Dubai Şehir Turu
From $54 $54
/ Yetişkin
From $54 $54
/ Çocuk
Call Now Button