Lotus Mega Yat Akşam Yemeği Gezisi

1 Days

Genel Bakış

Şimdiye kadarki lüks Lotus Mega Yat’ta Dubai’nin coşkulu sularına çıkın! Bu size, canlı bir DJ’in keyfini çıkarırken, havuz başında dinlenirken, serbestçe akan içeceklerin tadını çıkarırken ve elbette canlı bir pişirme istasyonundan servis edilen taze hazırlanmış çeşitli yemeklerin tadını çıkarırken, ünlülere benzer rakipsiz anlar vaat ediyor. Aslında şık Dubai Yat Limanı boyunca Lotus Mega Yat gezisi gibisi yoktur.

Havalı ve çağdaş bir dekorla zenginleştirilmiş geniş güverteye sahip bu zarif yat’a adım attığınız anda neşeli ve coşkulu bir mürettebat sizi karşılayacaktır. Yat, İskele 7’den (Dubai Marina Alışveriş Merkezi’ne yakın) yola çıktığında, yol boyunca karşınıza çıkan muhteşem Dubai manzaralarının manzarasını izleyin. Bu, Burj Al Arab, Atlantis, The Palm Resort, JBR ve Bluewaters Adası’ndaki Ain Dubai gibi Dubai’nin ikonik turistik mekanlarına karşı inanılmaz fotoğraflar çekmenize olanak tanıyacaktır.

Bu 220 feetlik mega yat, 30.000 metrekarenin üzerinde bir alana yayılıyor ve 11 yatak odası, 200 kişilik bir gece kulübü, 400 metrekarelik devasa bir sinema ekranı, 500 metrekarelik (sıcaklık kontrollü) yüzme havuzu, özel jakuzi, hidrolik gölgelik güvertesi ve birden fazla salonlar. Yemeğe gelince, kanepeler/mezeler, barbekü spesiyaliteleri, karışık deniz ürünleri, sotelenmiş mevsim sebzeleri ve tatlılardan oluşan uzun bir listenin (çoğunlukla çeşitli hamur işleri, taze kesilmiş meyveler ve Ümmü Ali) tadına varacaksınız.

Çeşitli eğlence bölgeleriyle (dört güvertede) bu mega yat, her türlü olayı kutlamak için idealdir. Üstelik, yalnızca yiyecek içeren veya hem yiyecek hem de barı içeren brunch veya akşam yemeği gezisi arasından seçim yapabilirsiniz. Bayan arkadaş grubunuzla bir parti mi planlıyorsunuz? Bayanlara Özel yat Lotus Yat paketi bulunmaktadır. Ayrıca özel veya şehir dışından gelen misafirlerinizi ağırlamak için VIP gemi yolculuğunu da tercih edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar

  • Dubai'deki bu ayrıcalıklı yolculuk deneyimiyle rakipsiz süper yat yaşamının tadını çıkarın.
  • Gemide sıcak bir karşılama aldığınız andan itibaren seyir konforunun en üst düzeyini hissedeceksiniz.
  • 70 metrelik şık Lotus Mega Yat'ta rahat bir yelkenin keyfini çıkarırken, Atlantis, The Palm, Burj Al Arab ve Ain Dubai gibi Dubai'nin en önemli simge yapılarından bazılarının engelsiz manzaralarını izleyebilirsiniz.
  • Yüzme havuzu, hidrolik gölgelik güvertesi ve özel jakuzi sayesinde yolculuk boyunca mevcut olan çeşitli eğlence ve dinlence seçeneklerinin keyfini çıkarabilirsiniz.
  • Yalnızca yiyecek, yiyecek ve bar veya VIP yolculuk arasından seçim yapma esnekliğiyle en sevdiğiniz yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarın.

Lotus Mega Yat Akşam Yemeği Gezisi Seyahat Programı

Dubai Marina'daki İskele 7'ye geleceğiz.
Check-in yapıp ve gemiye bineceğiz.
Personel tarafından hoş geldin karşılaması yapılacak
İskele 7'den hareket ediyoruz.
Jumeirah Beach Residence (JBR) boyunca yelken açıyoruz.
Dubai silüetinin ve simge yapılarının keyfini çıkaracaksınız.
Palm Jumeirah'da Atlantis the Palm'a doğru yolculuk yapacağız.
Palm Jumeirah'ın güzelliğine hayran kalacaksınız.
Gemideki olanakların keyfini çıkarabilirsiniz.
Konforlu salonlar ve açık teraslar.
Çeşitli yemek seçenekleri ve içecekler. (Seçilen seçeneğe göre)
Canlı eğlence ve müzik.
İskele 7'ye dönüş yolculuğu.

Dahil ve Hariç Olanlar

Dahil Olanlar

  • Blue Water, Palmiye Adaları, Sky Dive, Marina ve Atlantis'e yolculuk.
  • Gemideki yiyecek ve içecekler
  • Canlı Pişirme İstasyonları ile Uluslararası Büfe Menüsü
  • Çoklu Eğlence
  • Teknede Yüzme Havuzu

Hariç Olanlar

  • Tur boyunca tesisteki alışveriş, içki, yemek vb. harcamaların tamamı kişisel harcamalardır. Alkollü paket seçeneğimiz mevcuttur.

Otel Bilgileri

Seçiminize bağlı olarak sizi otelden alabilir veya İskele’de bulaşabiliriz.

Sıkça Sorulan Sorular

Alkollü seçeneğimiz var mı?

Evet. Paket seçimi yaparken, alkollü ve alkolsüz paket seçimi yapabilirsiniz.

Sorunuzu aşağıdaki form aracılığıyla gönderebilirsiniz.

Lotus Mega Yat Akşam Yemeği Gezisi
From $81 $81
/ Yetişkin
From $81 $81
/ Çocuk
Call Now Button