Ocean Empress Akşam Yemeği Gezisi

1 Days

Genel Bakış

İki saatlik Ocean Empress Dinner yolculuğunuzda Dubai silüetinin parlaklığını ve ışıltısını sudan içinize çekebilirsiniz. 500 misafir kapasitesi ile dünyanın en büyük geleneksel teknesinde bu yelken keyfini yaşamanıza olanak sağlıyor. Dubai Marina, Palm Jumeirah, Bluewaters Island ve Jumeirah Beach Residence’taki muhteşem cazibe merkezlerine hayret edecek ve gemide Asya ve dünya lezzetlerinden oluşan zengin bir akşam yemeğinin tadını çıkaracaksınız. Üst düzey Robo Chef gibi canlı pişirme istasyonlarıyla damak tadınızı daha da canlandırabilirsiniz.

En Büyük Geleneksel Teknede Konforla Yolculuk

Arkanıza yaslanıp Dubai’nin en iyilerinin keyfini çıkarmanın, dünyanın en büyük geleneksel teknesi Ocean Empress ile yapılan bu lüks akşam yemeği gezisinden daha iyi bir yolu olamaz. Evet, 500 misafir kapasiteli, 16.000 metrekarelik bu geniş tekne, klasik eski dünya yelkencilik deneyimi ve rafine konforu harmanlayarak stres atmak ve gevşemek için mükemmel bir ortam sunuyor. Öyleyse hazır olun; Başlangıçtan bitişe kadar bekleyebileceğiniz tek şey saf eğlence ve rahatlamadır.

Bu gemi yolculuğunun en iyi yanı, Dubai’yi en seçkin ve en keyifli haliyle keşfetmenize olanak sağlamasıdır. İki saat süren yolculuk size mega gemide dinlenmeniz ve yol boyunca ilgi çekici yerleri ve manzaraları hayranlıkla izlemeniz için yeterli zaman sağlar. Atlantis, The Palm ve Burj Al Arab’dan Ain Dubai’ye kadar Palm Jumeirah, Bluewaters Adaları, Dubai Marina ve JBR’nin ikonik simge yapılarını kalabalıklardan uzakta, rahat bir tempoda görmenize olanak tanır.

Yolculuk, sevdiklerinize hoş geldiniz içkisi eşliğinde kadeh kaldırmanızla başlar. Bunu takiben kanepeler, salatalar, ana yemek lezzetleri ve tatlılar gibi Asya ve dünya yemeklerinin sonsuz çeşitleri inanılmaz bir açık büfe yemek deneyimine zemin hazırlıyor. Öne çıkan özelliklerden biri, en sevdiğiniz erişteleri, makarnaları ve sebzeleri tamamen robotik, hijyenik bir mutfakta deneyebileceğiniz Robo Chef de dahil olmak üzere canlı pişirme istasyonlarını deneyimleyebilmenizdir.

Olağanüstü manzaralar ve heyecan verici bir mutfak seansının yanı sıra, bu yolculuk aynı zamanda bölgenin sularındaki eğlencenin de merkez üssüdür ve gemide hiçbir zaman sıkıcı bir anın yaşanmamasını sağlar. Arka plandaki müziğe kulak verin ve canlı, çok renkli bir etek giyerken Tanura sanatçısının baş döndürücü ama dudak uçuklatan dairesel hareketinin zarafetine ve karmaşıklığına hayranlıkla tanık olun.

Güzergah

Belirlenen biniş noktasına, muhtemelen Dubai Yat Limanı'na geleceksiniz.
Ocean Impress yolcu gemisine bineceksiniz ve mürettebattan sıcak bir karşılama alacağız.
Sakin sularda büyüleyici bir yolculuğa çıkarak Dubai Yat Limanı'ndan yelken açacağız.
İkonik gökdelenleri ve hareketli gezinti yerleri ile bilinen muhteşem Dubai Marina'da yelken açacağız.
Lüks oteller ve konut binaları da dahil olmak üzere sahildeki mimari harikalara hayret edeceksiniz.
Seyir ilerledikçe, güneş batmaya başlarken ufuk çizgisinin hayranlık uyandıran dönüşümüne tanık olacağız.
Değişen renklerin ve su üzerindeki ışıltılı yansımanın çarpıcı fotoğraflarını çekeceğiz.
Yetenekli şefler tarafından hazırlanan çeşitli lezzetlerin yer aldığı nefis bir açık büfe akşam yemeğinin keyfini çıkarabilirsiniz.
Farklı zevklere ve tercihlere hitap eden çeşitli yemekler arasından seçim yapabilirsiniz.
Yemek deneyiminizi zenginleştiren, müzik, performans veya diğer ilgi çekici etkinlikleri içerebilecek canlı eğlenceyi deneyimleyebilirsiniz.
Dubai Yat Limanı ve çevresinin nefes kesen manzaralarını seyretmek için mükemmel olan gemi yolculuğunun geniş güvertelerinin keyfini çıkarabilirsiniz.
Rahatlayabileceğiniz ve ambiyansı içinize çekebileceğiniz geminin davetkar salonlarında konforu bulabilirsiniz.
Yolculuk sorunsuz bir şekilde Dubai Yat Limanı'na dönerek büyüleyici yolculuğunuzu tamamlayacağız.

Dahil ve Hariç Olanlar

Dahil Olanlar

  • Dünyanın en büyük geleneksel gemisinde iki saatlik yolculuk.
  • Dubai Marina, JBR, Ain Dubai, Dubai Palm, Dubai Limanı ve Atlantis, The Palm'ı göreceksiniz.
  • Uluslararası ve Asya mutfakları.
  • Canlı pişirme istasyonları.
  • Canlı geleneksel performans ve yumuşak müzik.

Otel Bilgileri

Akşam yemeği için limana kendiniz gelebilir veya sizi otelinizden alabiliriz.

Sıkça Sorulan Sorular

Akşam Yemeği alkollü mü?

Evet. Tur paketi tercihinize göre alkollü veya alkolsüz akşam yemeği seçeneklerimiz mevcuttur.

Sorunuzu aşağıdaki form aracılığıyla gönderebilirsiniz.

Ocean Empress Akşam Yemeği Gezisi
From $55 $55
/ Yetişkin
From $55 $55
/ Çocuk
Call Now Button