Aslan Tourism, Dubai merkezli bir seyahat acentesidir. Turizm sektörden 20 yıldan fazla deneyimi olan genç ve dinamik bir ekip tarafından kurulmuştur. Abu Dhabi, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti ve en büyük şehri olarak Orta Doğu’da önemli bir merkezdir. Dubai Emirliği, ülkenin yedi emirliği arasında en kalabalık olanıdır.

Dubai, uluslararası ziyaretçi sayısına göre dünyada en çok ziyaret edilen dördüncü şehir olup, %10,7 oranında artış göstererek en hızlı büyüyen şehirdir. Dubai’nin en büyük turistik cazibe merkezlerinden biri, şu anda dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa’dır. Dubai, “Orta Doğu’nun alışveriş başkenti” olarak adlandırılıyor. Yalnızca Dubai’de, dünyanın ikinci büyük alışveriş merkezi Dubai Mall da dahil olmak üzere 70’ten fazla alışveriş merkezi bulunmaktadır.

Burj Khalifa, 828 metrelik yüksekliğe sahiptir ve 160 katı kullanılabilir bir yapıdır. Binanın yaklaşık 150. kattan sonra geri kalan katları çelik olarak yapılmıştır. Bu da dünyada ilk defa betonarme kütle üzerine çelik konstrüksiyonla devam edilen ilk bina özelliğini kazandırmıştır. Ayrıca binanın cephelerine gelen rüzgâr yüklerini en aza indirmek için binanın hiçbir cephesi düz olarak tasarlanmamıştır. Köşeleri ise keskin değildir, dairesel birleşimlerle yapılmıştır. Dubai, yüzlerce gezilecek ve görülecek yerleri ve alışveriş merkezleri, sizlere unutulmayacak bir tatil fırsatı sunuyor.

Aslan Tourism Dubai olarak, tüm Dubai seyahatinizi baştan sona organize ediyoruz. Sitemizdeki dubai tur paketlerinden birini tercih ederek, Dubai tatilinizi hemen başlatabilir veya detaylı bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.

Call Now Button